Wimperbehandeling

Bij Wilke-Oss zijn we gespecialiseerd in het creëren van een prachtige blik. Het langdurig verfraaien van je wimpers

Wimperbehandeling

Altijd een frisse en verzorgde look, maar niet te veel tijd (of zin) om dit dagelijks te verzorgen? Bij Wilke-Oss zijn we gespecialiseerd in het creëren van een prachtige blik. Het langdurig verfraaien van je wimpers.

Voor de behandelingVoor de behandeling

Wimperpermanent:
Geen gedoe meer met wimperkrullers en weg met de laagjes mascara: dat is wat ICURL doet.

Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent- Methode zorgt na slechts 1 behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder rollers, lijm of schildjes! En je klant kan haar wimperkrultang of dikke lagen mascara ook gedag zeggen!

Met onze jarenlange ervaring in de salon hebben we veel technieken voorbij zien komen. De iCurl is een meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent die we tot nu toe gezien hebben. Het geheim van de iCurl®-Methode zit ‘m in de clip. Van dit soort systemen zijn er weliswaar vergelijkbare varianten op de markt, maar de clip van  iCurl® is de meest nieuwe en meest geavanceerde versie (zie de vergelijking in de bijlage)! Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden.

Een behandeling duurt minder dan 20 minuten, zodat de klant dus binnen 30 minuten weer buiten staat. Het resultaat blijft wekenlang zichtbaar, afhankelijk van hoe snel zij normaal haar wimpers verliest.

PERMANENT MAKE-UP TOEPASSINGEN

Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen en oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke anderhalf tot zes blijft zitten en vaak zelfs nog langer! Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.

HET PERFECTE ACCENT OP JE NATUURLIJKE SCHOONHEID

EEN PROFESSIONELE UITVOERING IS EEN MUST
Wilke de ervaren specialiste werkt heel professioneel en hygiënisch, de behandeling is veilig, vrijwel pijnloos, draaglijk en met  oog voor vorm van je gezicht

ALLERBESTE RESULTAAT
Doordat wij gebruik maken van uitsluitend de beste pigmenten en de allernieuwste apparatuur ben je verzekerd van het kwaliteit en het allerbeste resultaat. Tevens beschikken wij een uitgebreide keuze kleurpigmenten om al uw wensen tegemoet te komen.

  • Behandeling 30 minuten € 37.50