icurl-980x375-980x375

Wimperbehandeling:
Bij Wilke-Oss zijn we gespecialiseerd in het creëren van een prachtige blik.
Het langdurig verfraaien van je wimpers .

Wimperpermanent:
Geen gedoe meer met wimperkrullers en weg met de laagjes mascara: dat is wat ICURL doet.

Deze revolutionaire en supersnelle Wimperpermanent- Methode zorgt na slechts 1 behandeling van nog geen 20 minuten gedurende meerdere weken voor opvallend lange en perfect gekrulde wimpers. Dit alles, zónder rollers, lijm of schildjes! En je klant kan haar wimperkrultang of dikke lagen mascara ook gedag zeggen!

Met onze jarenlange ervaring in de salon hebben we veel technieken voorbij zien komen. De iCurl is een meest snelle en effectieve manier van wimperpermanent die we tot nu toe gezien hebben. Het geheim van de iCurl®-Methode zit ‘m in de clip. Van dit soort systemen zijn er weliswaar vergelijkbare varianten op de markt, maar de clip van  iCurl® is de meest nieuwe en meest geavanceerde versie (zie de vergelijking in de bijlage)! Dit ingenieuze systeem klemt alle wimpers, zelfs de meest korte wimperhaartjes, in één keer perfect in een gekrulde positie. Hierdoor kunnen de wimpers optimaal, eenvoudig en effectief behandeld worden.

Een behandeling duurt minder dan 20 minuten, zodat de klant dus binnen 30 minuten weer buiten staat. Het resultaat blijft wekenlang zichtbaar, afhankelijk van hoe snel zij normaal haar wimpers verliest.

Behandeling 30 minuten € 37.50