Huidproblemen behandelen:

Er zijn tal van huidproblemen waar we in meer of mindere mate last van kunnen hebben.
In onze salon hebben we diverse technieken die onder meer de volgende huidproblemen sterk verminderen of wegnemen: Couperose, Acne, Littekens al dan niet door acne, Wratjes, Pigmentvlekken, Vetknobbeltjes
en overige huid oneffenheden.
Graag leggen we je uit welke behandelingen er mogelijk zijn, en waar ze uitermate geschikt voor zijn.

Belangrijk om te vermelden is; dat geen huid hetzelfde is.
Een van onze huidspecialisten beoordelen je huid tijdens een gratis intake gesprek, adviseren je de beste behandelmethode, maakt samen met je een behandelplan voor het beste resultaat.

Gezichtsbehandeling:

Acne

Acne of jeugdpuistjes komt het meest voor op de schouders, armen, nek en gezicht en berust op een overmatige productie van talg, waardoor mee-etersontstaan. In deze verstopte en uitgezette talgkliertjes bevindt zich de bacterie Propionibacterium acnes die prikkelende stoffen produceert en ontstekingsverschijnselen oproept.

Voor de behandelingVoor de behandeling

Huid onzuiverheden zijn vervelend maar meestal goed te behandelen is.

Onze Salon staat geregistreerd bij de zorgverzekeraars, waardoor u meestal de kosten van de behandelingen vergoed krijgt, afhankelijk van uw verzekering.

Na een huidanalyse maken we in overleg een behandelplan, meestal zijn er meerdere behandelingen nodig,  we maken gebruik van diverse producten en  kunnen ook gebruik maken  van verschillende apparaten.

Anti-acne behandeling:
Intensieve Green Peel behandeling Dr.med. Schrammnek tegen acne, deze behandeling is eveneens doeltreffend tegen littekens, pigmentvlekken en rimpels. Vervolg Green Peel behandeling  wordt meestal toegepast na eerst de intensieve Green Peel behandeling van Dr.med. Christina Schrammnek  en we geven advies voor  verzorging van en voor je huid.

Microdermabrasie

De actieve acne kan mooi genezen, maar wat als er sporen zijn gebleven in de vorm van littekens?
Microdermabrasie is de oplossing, ook diepe rimpels kunnen we met Microdermabrasie zichtbaar verminderen.

Voorafgaand aan een  Microdermabrasie Face-Up behandeling vindt altijd een  intake gesprek plaats. De huidtherapeut kan zo de huid goed beoordelen en je kan samen een behandelplan opstellen.

BEHANDELING
Tijdens de Face-up microdermabrasie behandeling wordt met fijne microkristallen door middel van een draaiende beweging over je huid gegaan. Het  ‘zandstraald’ zo een klein laagje van de opperhuid af.  Op deze manier is microdermabrasie een doseer bare en controleerbare behandeling.

Je ziet direct na een behandeling dat je huid intensief behandeld is. Je huid ziet er licht roze uit en heeft een frisse uitstraling. Je huid zal aanvoelen alsof je te lang in de zon hebt gezeten. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. Je kunt dan thuis je huid scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen. Na een microdermabrasie behandeling kunt je gewoon weer aan het werk.

Voor de behandelingVoor de behandeling

Microdermabrasie

Acne, wie heeft er in meer of mindere mate geen last van gehad? De actieve acne kan mooi genezen, maar wat als acne zijn sporen achterlaat in de vorm van littekens? Tot op heden kon men acne littekens nog niet goed behandelen. Nu is microdermabrasie de oplossing. Ook diepe rimpels kunnen we met het Face-up apparaat zichtbaar verminderen.

Lees meer over behandelingen van Acne >

Dr. med. Christine Schrammek Kruiden Peeling:

Green Peel behandeling van Dr. Schrammek bestrijd Acne, littekens, pigmentvlekken en rimpels.  75 min.  €95.-
Green Peel vervolgbehandeling. 45 min.  €64.-

Microdermabrasie:
Microdermabrasie met Face Up het apparaat voor huidverbetering, vernieuwd/verjongt uw gezicht en decolleté, Deze behandeling is geschikt voor ieder die huidverbetering wil. Hersteld en verminderd, fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken, rokershuid en grove poriën. Met deze microdermabrasie behandeling krijgt u de mooiste resultaten in kuurverband, advies 5 tot 7 behandelingen.

Gelaat per behandeling € 60.-
Gelaat en  hals per behandeling € 67.50

Gelaat, hals, en decolleté per beh.        €77.50