Acne of jeugdpuistjes komt het meest voor op de schouders, armen, nek en gezicht en berust op een overmatige productie van talg, waardoor mee-etersontstaan. In deze verstopte en uitgezette talgkliertjes bevindt zich de bacterie Propionibacterium acnes die prikkelende stoffen produceert en ontstekingsverschijnselen oproept.

Rode knobbeltjes verschijnen, die na infectie met Staphylococcus aureus ook etterige puisten en abcessen op gezicht en vooral op de rug kunnen vormen. Acne begint ongeveer bij het intreden van de puberteit. Mannen hebben, als ze acne hebben, dit vaak veel heftiger dan vrouwen. De overmatige talgproductie wordt namelijk gestimuleerd door de mannelijke hormonen (androgenen).

Huid onzuiverheden zijn vervelend maar meestal goed te behandelen is.

Na een huidanalyse maken we in overleg een behandelplan, meestal zijn er meerdere behandelingen nodig.wij maken gebruik van diverse apparaten en Dr. med. Christina Schrammek

Onze Salon staat geregistreerd bij de zorgverzekeraars, waardoor u meestal de kosten van de behandelingen vergoed krijgt, afhankelijk van uw verzekering.

Anti-acnebehandeling:
Intensieve Green Peel behandeling Dr.med. Schrammnek tegen acne, deze behandeling is eveneens doeltreffend tegen littekens, pigmentvlekken en rimpels.
Vervolg Green Peel behandeling Dr.med. Schrammnek  wordt meestal toegepast na eerst de intensieve Green Peel behandeling Dr.med. Christina Schrammnek  en als verzorging van en voor je huid.


Microdermabrasie

De actieve acne kan mooi genezen, maar wat als er sporen zijn gebleven in de vorm van littekens?
Microdermabrasie is de oplossing, ook diepe rimpels kunnen we met Microdermabrasie zichtbaar verminderen.

Voorafgaand aan een  Microdermabrasie Face-Up behandeling vindt altijd een  intake gesprek plaats. De huidtherapeut kan zo de huid goed beoordelen en je kan samen een behandelplan opstellen.

BEHANDELING
Tijdens de Face-up microdermabrasie behandeling wordt met fijne microkristallen door middel van een draaiende beweging over je huid gegaan. Het  ‘zandstraald’ zo een klein laagje van de opperhuid af.  Op deze manier is microdermabrasie een doseer bare en controleerbare behandeling.

Je ziet direct na een behandeling dat je huid intensief behandeld is. Je huid ziet er licht roze uit en heeft een frisse uitstraling. Je huid zal aanvoelen alsof je te lang in de zon hebt gezeten. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. Je kunt dan thuis je huid scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen. Na een microdermabrasie behandeling kunt je gewoon weer aan het werk.

Dr. med. Christine Schrammek Kruiden Peeling:
Green Peel behandeling van Dr. Schrammek bestrijd Acne, littekens, pigmentvlekken en rimpels.
75 min

Green Peel vervolgbehandeling
45 min.

Microdermabrasie:
Microdermabrasie met Face Up het apparaat voor huidverbetering, vernieuwd/verjongt uw gezicht en decolleté,
Deze behandeling is geschikt voor ieder die huidverbetering wil.
Hersteld en verminderd, fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken, rokershuid en grove poriën.
Met deze microdermabrasie behandeling krijgt u de mooiste resultaten in kuurverband, advies 5 tot 7 behandelingen.
Gelaat per behandeling
Gelaat, hals, en decolleté per behandeling