Wilke
Wilke

Wilke Steenis is de eigenaresse en naamgever van Wilke-Oss.

Ze begon op jonge leeftijd als zelfstandig schoonheidsspecialiste en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld in het ondernemerschap en is zich verder gaan specialiseren in het vak. Ze staat vooral bekend om haar huidverbeterende aanpak van de behandelingen. Wilke is één van de weinige specialisten van Permanente Make-up, in de regio die 3d hairstroke wenkbrauwen kan zetten.

Haar ziel en zaligheid ligt in de salon, ‘Wilke-Oss is de afgelopen jaren  steeds groter geworden en dat mensen graag bij ons komen maakt mij heel erg trots. Dat succes komt ook doordat we steeds vernieuwen. Zowel in onze behandelingen als in onze merken volgen we de trends en kijken we steeds: Wat kunnen we anders gaan doen? Zijn er trends waar we in mee willen gaan? Wat willen onze klanten?

Mijn uitdaging ligt eigenlijk vooral in het combineren van ondernemerschap: het uitoefenen van mijn vak, het behandelen van klanten met doeltreffende resultaten en met het hebben van een gezin. Ik vind dat je moet vernieuwen en actueel moet blijven maar ik heb ook een gezin waaraan ik graag aandacht besteed. Het is me tot nu toe goed gelukt, hoewel het natuurlijk soms erg druk kan zijn. Maar als je je werk heel erg leuk vindt dan krijg je energie in plaats van dat het energie kost.’

Als het over haar team gaat dan is ze erg duidelijk:
‘Ik werk hier met geweldige en lieve meiden en naast het vaste team bieden we stagiaires ook de kans om zich hier te ontwikkelen. Zij maken Wilke-Oss ook tot wat het is en wat we willen zijn : een salon waar je komt voor ‘me-time’ maar ook voor het oplossen van eventuele problemen. Als mensen gelukkig de deur uitgaan is onze missie geslaagd. Elke dag weer.

 

Bregje
Bregje

Schoonheidsspecialiste Bregje voert heel veel verschillende behandelingen uit bij Wilke-Oss.

Dat vindt ze dan ook het allerleukste aan haar werk: de diversiteit waardoor haar baan erg afwisselend is. Ook het feit dat ze graag resultaatgericht werkt is iets wat haar voldoening geeft: ‘Ik vind het mooi om aan klanten direct resultaat te tonen. Dat kan bij een gezichtsbehandeling zijn, bij het verven van wimpers, bij het aanbrengen van gellak of bij een pedicurebehandeling.

Maar ook bij het werken aan huidproblemen zoals acne ervaar je dat je mooi resultaat kunt boeken en iemand daarmee gelukkig kan maken.’
Het behandelen van een huid met acne is iets waar alle huidspecialisten die werkzaam zijn in de salon bekwaam in zijn, ook Bregje dus: ‘Bij Wilke-Oss zijn we gespecialiseerd in het behandelen van een huid met acne, het is een van de punten waarmee de salon zich onderscheidt. Doordat iedereen een opleiding heeft afgerond als allround schoonheidsspecialiste kunnen we dus ook allemaal die behandelingen aanbieden.’

Net als haar collega’s kan Bregje genieten van het contact met haar klanten:
‘Ik ben zelf spontaan en oprecht geïnteresseerd in anderen, je hebt dan leuke of bijzondere gesprekken en doet ondertussen werk waar je van geniet. Als je dan vervolgens ook nog positieve reacties krijgt op de behandeling dan heb ik een hele fijne werkdag gehad.’

Bregje zorgt uiteraard zelf ook goed voor haar huid en geeft dan ook als tip mee dat 1 á 2 keer per week scrubben tot haar vaste ritueel behoort.
Ze gebruikt producten uit de salon en weet precies welke merken of producten bij iemand passen. Ervaringen en tips geeft ze dan ook graag tijdens de behandelingen. Kortom: ze doet er alles aan om mensen blij te maken, dat is haar drijfveer…

Ellen
Ellen

Schoonheidsspecialiste Ellen heeft veel verschillende kwaliteiten. Ze is erg divers in haar behandelingen.

Van huidverbetering tot de perfecte wenkbrauwen, ze vindt het beide even leuk. Ellen heeft passie voor haar vak en zal altijd meedenken met de klant. ‘Ik maak graag een uniek plan met mijn klanten, zodat ik voor iedere huid en voor ieder zijn wensen een gepaste behandeling kan creëren.’

Ook is Ellen gespecialiseerd in onze nieuwe BB Glow en Microneelding behandelingen, hiermee kan ze de huidtint egaler maken, littekens, fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderen. Samen met haar collega’s  vormt ze een Top Team, ze werken een fijne gezellige sfeer. Ellen houd ook van een gezellig praatje, maar voor een goed deskundig advies kunt u zeker altijd bij haar terecht.
Even lekker ontspannen of je huid een extra boost geven? Dan ziet Ellen je graag tegemoet!

Isabel
Isabel

Ik ben Isabel en wil me graag aan jullie voorstellen, al ik vind het echt heel moeilijk iets over mezelf en mijn passie in tekst uit te drukken..

Sinds september 2019, maak ik deel uit van Team Wilke. Nooit eerder ben ik ergens zo warm ontvangen als hier,  een team waar je U tegen zegt! De dames steken heel veel tijd en energie in product en behandel trainingen en daarna weer het trainen van de behandelingen, vooral als ‘nieuwkomer’ is dat echt bijzonder fijn. Wat ik zo leuk vind aan dit vak, is letterlijk het zijn van een specialist op het gebied van schoonheid. Klanten komen bij je met een  huidprobleem of een vraag, en dit dan samen met en naar wens van de klant op een deskundige manier op te lossen, ja dat vind ik keer op keer weer een super leuke uitdaging. Wanneer een klant bij ons binnen loopt met een vraag en vervolgens enige tijd later heel blij en gelukkig weer naar buiten wandelt, daar doe je het voor en wordt iedereen toch echt blij van.

Wat ik zo fijn vind aan het werken bij Wilke Oss, is het warme bad waar ik in ben beland, het fijne samenwerken met mijn collega’s, maar vooral ook het persoonlijke contact met onze klanten, dat vind ik fijn en daar houd ik van! Mijn kwaliteiten liggen natuurlijk bij verzorgende en doelgerichte gezichtsbehandelingen, ook  het ‘shapen’ en kleuren de wenkbrauwen, vind ik erg mooi om te doen. De Body Contour Wrap is een van mijn specialisaties. Ik vind  het heel gezellig om tijdens een behandeling op z’n tijd een praatje te maken, maar ik kan heel goed luisteren en soms is niet praten, ook wel is erg fijn.

Boek nu; ik verheug me op een afspraak met je en hoop je te lekker te verwennen met een fijne behandeling.

Tot snel, Isabel