Wilke
Wilke

Wilke Steenis is de eigenaresse en naamgever van Wilke-Oss.

Ze begon op jonge leeftijd als zelfstandig schoonheidsspecialiste en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld in het ondernemerschap en is zich verder gaan specialiseren in het vak. Ze staat vooral bekend om haar huidverbeterende aanpak van de behandelingen. Wilke is één van de weinige specialisten van Permanente Make-up, in de regio die 3d hairstroke wenkbrauwen kan zetten.

Haar ziel en zaligheid ligt in de salon, ‘Wilke-Oss is de afgelopen jaren  steeds groter geworden en dat mensen graag bij ons komen maakt mij heel erg trots. Dat succes komt ook doordat we steeds vernieuwen. Zowel in onze behandelingen als in onze merken volgen we de trends en kijken we steeds: Wat kunnen we anders gaan doen? Zijn er trends waar we in mee willen gaan? Wat willen onze klanten?

Mijn uitdaging ligt eigenlijk vooral in het combineren van ondernemerschap: het uitoefenen van mijn vak, het behandelen van klanten met doeltreffende resultaten en met het hebben van een gezin. Ik vind dat je moet vernieuwen en actueel moet blijven maar ik heb ook een gezin waaraan ik graag aandacht besteed. Het is me tot nu toe goed gelukt, hoewel het natuurlijk soms erg druk kan zijn. Maar als je je werk heel erg leuk vindt dan krijg je energie in plaats van dat het energie kost.’

Advies op maat met een doelgerichte behandeling en persoonlijke aandacht maken onze salon tot een begrip in Oss en omgeving.
Of het nu gaat om huidverbetering door middel van nieuwste techniek, om de specialisatie van acne, camouflage, permanente make-up en natuurlijk de lekkere relax en verzorgende behandelingen, je bent bij ons in goede handen.

Als het over haar team gaat dan is ze erg duidelijk:
Bij Wilke-Oss zijn we allemaal gespecialiseerd in het behandelen van een huid met acne, het is een van de punten waarmee de salon zich onderscheidt.
Doordat we allen diverse opleidingen en trainingen hebben afgerond.
‘Ik werk hier met geweldige en lieve meiden en naast het vaste team bieden we stagiaires ook de kans om zich hier te ontwikkelen. Zij maken Wilke-Oss ook tot wat het is en wat we willen zijn : een salon waar je komt voor ‘me-time’ maar ook voor het oplossen van eventuele problemen. Als mensen gelukkig de deur uitgaan is onze missie geslaagd. Elke dag weer.

 

Bregje
Bregje

Bregje is echt een super allround specialiste, ze voert heel veel verschillende behandelingen uit bij Wilke-Oss.

Bergje vindt het allerleukste de diversiteit van haar werk. Het feit dat ze graag resultaatgericht werkt is iets wat haar voldoening geeft: ‘Ik vind het mooi om aan klanten direct resultaat te tonen. Dat kan bij een gezichtsbehandeling zijn, bij het verven van wimpers, bij het aanbrengen van Gellak of bij een pedicure behandeling,
Maar ook is Bregje gespecialiseerd in onze BB Glow en Microneelding behandelingen, hiermee kan ze de huidtint egaler maken, littekens, fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderen waardoor  je weer een gladde, stralende, jongere huid krijgt.
Ook bij het behandelen van huidproblemen zoals acne ervaar je dat je heel mooi resultaat kunt krijgen en iemand daarmee weer bij en gelukkig kan maken.

Net als haar collega’s kan Bregje genieten van het contact met haar klanten:
‘Ik ben zelf spontaan en oprecht geïnteresseerd in anderen, je hebt dan leuke of bijzondere gesprekken en doet ondertussen werk waar je van geniet.
Als je dan vervolgens ook nog positieve reacties krijgt op de behandeling dan heb ik een hele fijne werkdag gehad.’

Bregje zorgt uiteraard zelf ook goed voor haar huid en geeft dan ook als tip mee dat 1 á 2 keer per week scrubben tot haar vaste ritueel behoort.
Ze gebruikt producten uit de salon en weet precies welke merken of producten bij iemand passen. Ervaringen en tips geeft ze dan ook graag tijdens de behandelingen. Kortom: ze doet er alles aan om mensen blij te maken, dat is haar drijfveer…

Veerle
Veerle

Schoonheidsspecialiste Veerle vind klanten behandelen heel fijn om te doen, ze zal altijd haar uiterste best doen om de klant het resultaat te geven dat zij of hij graag wil behalen!

Veerle houd rekening met ieder type huid en ieders wensen en zorgt dan ook voor een passende behandeling.Wanneer haar klant blij en tevreden is, is Veerle ook gelukkig en vind ze dat fijn.
Voor een goed deskundig advies kun je ook zeker bij Veerle  terecht. Een ontspannende behandeling of je huid iets extra`s geven, ben je bij Veerle op de juiste plek.
Maar ook voor een mooie Gel nagellak behandeling waar je weken plezier van hebt op je vinger- of teen nagels of voor mooie wenkbrauwen geverfd of met Henna Brows, tevens alle harsbehandelingen zijn bij Veerle in goede handen.
Veerle wil/is nog meer specialisaties aan het volgen en studeren.

Femke

Schoonheidsspecialiste Femke  heeft veel verschillende kwaliteiten.

De specialiteit van Femke is H.I.F.U. behandelingen; Dit is een natuurlijke Face-Lift, een ongelooflijke huidverbetering in 1 behandeling.
Femke heeft passie voor haar vak en zal altijd meedenken met de klant.
Ze maak graag samen met de klant een behandelplan, om aan de wensen en rekening houdend met de huid van de klant  een passende behandeling te geven.
Femke vind gezichtsbehandelingen, mede door de resultaten die je ziet fijn om te doen.
Ook voor Gelnagels, Henna Brows en harsbehandelingen ben je bij Femke de juiste specialiste.
Even lekker ontspannen of je huid een extra boost geven? Dan ziet Femke je graag tegemoet!
Samen werken wij in een Top  team,  het is altijd gezellig en een fijne werk sfeer.