Permanent Make-Up

Altijd een frisse en verzorgde look, maar niet te veel tijd (of zin) om dit dagelijks te verzorgen ? Permanente make-up is een  dan een ideale oplossing.
Wij maken gebruik van de beste technieken en dragen bij aan prachtige wenkbrauwen en oogleden waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt. Afhankelijk van de behandeling naar keuze blijft de make-up tussen de 1,5 en 6 jaar zitten.

Permanent Make-Up

Altijd een frisse en verzorgde look, maar niet te veel tijd (of zin) om dit dagelijks te verzorgen? Permanente make-up is een  dan een ideale oplossing.
Wij maken gebruik van de beste technieken en dragen bij aan prachtige wenkbrauwen en oogleden waar je jarenlang geen omkijken meer naar hebt. Afhankelijk van de behandeling naar keuze blijft de make-up tussen de 1,5 en 6 jaar zitten.

Wenkbrauwen

Eigenaresse Wilke is specialist in het zetten van 3d hairstroke wenkbrauwen. Dit zijn met haartjes ingetekende wenkbrauwen die ervoor zorgen dat de wenkbrauwen optimaal bij je gezicht passen. Voorafgaand aan de behandeling bepalen we samen de kleur en vorm die een natuurlijk effect creëren.  Een eventuele scheefstand en oneffenheden/gaten in je wenkbrauwen lossen we op deze manier op.  Na de behandeling ontvang je een zogenaamd ‘nabehandeling-formulier’ en een sachet met zalf.

Eyeliner

Zowel boven als onder kunnen we permanente eyeliner aanbrengen. We gaan zeer nauwkeurig te werk en kunnen door onze ruime ervaring een prachtig resultaat verzorgen. Wil je weten hoe het in zijn werk gaat? Neem contact met ons op, we leggen je graag uit hoe het in zijn werk gaat.

Health en Beautycentre Wilke is gecertificeerd volgens de richtlijnen die de GGD stelt aan deze behandeling en heeft een vergunning om deze uit te voeren.
Bel of mail ons voor een afspraak en meer info.

PERMANENT MAKE-UP

HET PERFECTE ACCENT OP JE NATUURLIJKE SCHOONHEID
Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen en oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke anderhalf tot zes blijft zitten en vaak zelfs nog langer! Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.

EEN PROFESSIONELE UITVOERING IS EEN MUST
Wilke de ervaren specialiste werkt heel professioneel, hygiënisch en de behandeling is veilig, vrijwel pijnloos, draaglijk en met  oog voor de vorm van je gezicht.

ALLERBESTE RESULTAAT
Doordat wij gebruik maken van uitsluitend de beste pigmenten en de allernieuwste apparatuur ben je verzekerd van het kwaliteit en het allerbeste resultaat. Tevens beschikken wij een uitgebreide keuze kleurpigmenten om al uw wensen tegemoet te komen.
Wij werken met goedkeuring van de GGD en volgens de richtlijnen en normen van de GGD.

Permanent Make-Up:

Laat uw gezicht spreken met een mooi natuurlijk uiterlijk.

Wenkbrauwen Schaduw techniek/Hairstroke € 330.-
Eyeliner boven € 225.-
Eyeliner boven breed
in overleg
Eyeliner onder € 175.-
Eyeliner boven en onder € 360.-

Alle prijzen zijn inclusief 1 of 2 nabehandelingen binnen 8 weken.

Gemiddeld blijft Permanent Make-up 3 tot 5 jaar mooi. Touch-up/bijwerken van bestaande Permanente make-up

Wenkbrauwen bijwerken € 150.-
Eyeliner boven bijwerken € 125.-
Eyeliner onder bijwerken € 100.-
Eyeliner onder en boven bijwerken € 175.-