Huidproblemen

Microdermabrasie

Acne, wie heeft er in meer of mindere mate geen last van gehad? De actieve acne kan mooi genezen, maar wat als acne zijn sporen achterlaat in de vorm van littekens? Tot op heden kon men acne littekens nog niet goed behandelen. Nu is microdermabrasie de oplossing.

Rimpels kunnen duidelijk verminderd en verzacht worden zelfs diepe rimpels kunnen we met het Face-up apparaat zichtbaar verminderen.

Huidproblemen:

HMicrodermabrasie

Acne, wie heeft er in meer of mindere mate geen last van gehad? De actieve acne kan mooi genezen, maar wat als acne zijn sporen achterlaat in de vorm van littekens? Tot op heden kon men acne littekens nog niet goed behandelen. Nu is microdermabrasie de oplossing. Ook diepe rimpels kunnen we met het Face-up apparaat zichtbaar verminderen.

EERST BEOORDELEN

Voorafgaand aan een Face-up microdermabrasie behandeling vindt altijd een  intake gesprek plaats. De huidtherapeut kan zo de huid goed beoordelen en een behandelplan opstellen. De behandeling met microdermabrasie wordt uitgelegd.  Het is belangrijk dat u uw huid vanaf een week voor de behandeling niet meer blootstelt aan de zon of zonnebank. Verdere voor behandelingen zijn niet nodig.

BEHANDELING

Tijdens de Face-up microdermabrasie behandeling wordt met fijne microkristallen door middel van een draaiende beweging over de huid gegaan. Het  ‘zandstraald’ zo een klein laagje van de opperhuid af.  Op deze manier is microdermabrasie een doseerbare en controleerbare behandeling.

GELIJK WEER AAN HET WERK ?

U ziet direct na een behandeling dat uw huid intensief behandeld is. De huid ziet er licht roze uit en heeft een frisse uitstraling. De huid zal aanvoelen alsof u iets te lang in de zon heeft gezeten. De delen van de huid die extra intensief behandeld zijn kunnen na twee dagen gaan schilferen. U kunt dan thuis uw huid scrubben om zo de dode huidcellen te verwijderen. Na de microdermabrasie behandeling kunt u in feite gewoon weer aan het werk.

Behandelingen van Fibromen, Wratten, Pigmentvlekken, Vet knobbeltjes etc.

In enkele seconden verwijder je nagenoeg pijnloos storende oneffenheden. Fibromen, wratten en pigmentvlekken die jaren het gezicht ontsierden zijn voorgoed verdwenen. Dit is mogelijk door het gebruik van de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency).

Lees meer over behandelingen met Tele way >

Microdermabrasie:

Gelaat per behandeling € 58.-
Gelaat, hals, en decolleté per behandeling € 65.-
Gelaat hals decolleté en collageen masker € 74.-