Gezichtsbehandeling

 Huidproblemen behandelen / Huidverbetering.

Voorafgaande aan het aanpakken van je huidproblemen voeren we een kosteloos intakegesprek, waarbij onze huidspecialisten je huid beoordelen en adviseren we je de beste  strategie voor een optimaal resultaat.  Ook  leggen we uit hoe de behandeling in zijn werk zal gaan en uiteindelijk stellen we samen een behandelplan op voor het beste resultaat.
Er zijn tal van huidproblemen waar we in meer of mindere mate last van kunnen hebben.
In onze salon hebben we  diverse technieken die onder meer de volgende huidproblemen weg nemen  of sterk verminderen: Couperose, Acne, Littekens al dan niet door Acne, Wratjes, Pigmentvlekjes, Vetknobbeltjes , gesprongen adertjes en overige huid oneffenheden.
Graag leggen wij uit welke behandelingen mogelijk zijn en waar de behandelingen uitermate geschikt voor zijn. Belangrijk om te vermelden is dat geen enkele huid het zelfde is.

Gezichtsbehandeling:

Na een grondige huidanalyse maken we samen een behandelplan, hierin kunnen we gebruik maken van diverse apparaten b.v. Face-Up het apparaat voor huidverbetering, en ook diverse en behandel methodes,  b.v.  Natural Face Lifting, BBGlow, Eye Signature diverse massage grepen en maskers  enz. wat voor jou huid nodig is. Deze behandeling vernieuwd en verjongd je gezicht en decolleté is geschikt voor iedereen die huidverbetering wil.

 

Kruidenpeeling:
Een van onze “geheimen”: de kruidenpeeling ontwikkeld door dermatoloog Dr.Christina Schrammek.
De kruidenpeeling is een zeer succesvolle en bewezen behandeling die we vaak inzetten bij het verminderen van acne, littekens en rimpeltjes.
Bij een anti-acne behandeling gebruiken we eerst de kruidenpeeling en vervolgen de behandeling  daarna met Microdermabrasie. Wilke-Oss heeft hier al ontzettend veel mensen mee mogen helpen. We zijn trots op deze resultaten, maar vooral blij dat we een enorm verschil kunnen maken. Ook voor jou? Neem contact met ons op, want voor ieder huidprobleem is een oplossing.
Zorgverzekeraar, Onze salon staat geregistreerd bij de zorgverzekeraars, meestal worden de kosten (deels) vergoed. Vraag na bij je zorgverzekeraar of en wat je vergoed krijgt.
Green peeling
behandeling: (75 min)
Green peeling vervolg behandeling : (45 min)
Green peel is 100 % plantaardige bestaat uit algen, mineralen, enzymen  en vitaminen die door middel van een aangepaste massage in de huid worden opgenomen. Hierdoor krijg je een zachte peeling van de bovenste huidlagen met de microdeeltjes van de kruiden, en  wordt de celdeling in de huid gestimuleerd. Tevens wordt de doorbloeding, stofwisseling en zuurstofvoorziening in de huid gestimuleerd. Dit leidt na de behandeling tot een direct zichtbaar resultaat.
Voor deze behandeling is vergoeding door je zorgverzekering mogelijk.

Nooit standaard, altijd de behandeling die bij jou huid past!

Kruidenpeeling 45 min. € 58.-
Kruidenpeeling 75 min. € 87.50