_MG_7908_kleinVerjongende gezichtsbehandeling

Na een grondige huidanalyse wordt een behandelplan samen met u opgesteld, hier in kunnen we gebruik maken van diverse apparaten en behandel methodes, b.v. Face-Up het apparaat voor huidverbetering, vernieuwd en verjongd uw gezicht en decolleté. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die huidverbetering wil.

Huidverjonging, fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken, rokershuid en grove poriën. de behandelingen kunnen gecobineerd worden met peelingen, maskers en andere apparatuur. Afhankelijk van uw klacht krijgt u met een kuur van 5 tot 7 behandelingen de mooiste resultaten .

Met onze Anti-aging behandelingen  sturen we je niet 20 jaar jonger naar huis, maar na deze Anti-aging behandeling zie je er fris, stralend en jonger uit. De verjongende behandelingen gaan verder dan de verzorgende en zijn een stuk intensiever.  Door het gebruik van speciale apparatuur, kruidenpeeling ontwikkeld door dermatologen, maskers, het maken van een behandelplan en eventueel  een kuur krijg je de mooiste resultaten. Geschikt voor het verminderen van fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken. Maar ook voor de verbetering van een rokershuid of andere klachten.
Het zijn uitgebreide specifieke doelgerichte behandelingen die het verouderingsproces tegengaan en de huidvernieuwing weer op gang brengen.
bij iedere afspraak kijkt een van onze huidspecialisten goed naar de huid en zal de behandeling daar op aanpassen. Nooit standaard, altijd resultaat!

Platina (90 min.)

Diamant (90 min.)

Briljant COLLAGEEN EXPERT. ( 90 min.)

Microdermabrasie:

Gelaat per behandeling
Gelaat, hals, en decolleté per behandeling