Verzorging

Hand en Voet

Verzorging
Handen en Voeten

Hand en Voet verzorging:

Voor een heerlijke Manicure van je handen kun je bij ons een afspraak maken.
Voor mooie vinger en teennagels ben je bij ons ook  in goede en verzorgde handen. We gebruiken alle mogelijke kleuren Gellak waar je wekenlang geen omkijken naar hebt. Zijn je nagels nog niet van heel goede kwaliteit? Breken ze snel af, heb je last van broze nagels, met onze Gellak behandeling kun jij ook met mooie nagels rond wandelen.
Wij kunnen de teennagels ook van een mooi kleurtje met Gellak  voorzien zodat je er super verzorgd uit ziet in je slippers of open schoentjes.

Met Gellak wekenlang mooie gekleurde nagels.
Je eigen nagels mooi gelakt in ieder gewenste kleur Gellak.
Heb je nagels die snel afbreken of scheuren, dan is Gellak een uitstekende oplossing, je natuurlijke nagel wordt steviger door de laagjes Gel en je nagel krijg kans om te groeien.

Ook je Teennagels kunnen we van alle mooie kleurtjes Gellak voorzien, zodat je wekenlang plezier hebt van mooie verzorgde tenen..

Manicure

Bij manicure  verzorgen wij uw nagels en nagelriemen, we modelleren uw nagels en zetten er een blanke nagellak op, waarna we je nagelriemen verzorgen met nagelriem olie en je handen met handcrème, bij een uitgebreide manicure behandeling krijg je een handmasker en hand massage erbij.

Pedicure

Vind je voetverzorging belangrijk of is er een noodzaak door pijnklachten? Dan ben je bij onze pedicure in de juiste handen. Tijdens deze behandeling verzorgt zij de nagels en nagelriemen en verwijderd eventuele likdoorns en/of overmatig eelt ook een ingegroeide nagel wordt verzorgd, deze behandeling wordt afgesloten met voetcrème.

Verzorgde teennagels, zachte voeten, ontspannende voetbehandelingen en meer. Wij richten ons op het mooier maken van jouw voeten en bieden niet-medische voetverzorging aan. Maak nu een afspraak en loop hier met zachte en verzorgde tred naar buiten…

Manicure behandeling € 22.50
Uitgebreide Manicure en hand verzorging € 37.-
Gellak nieuw € 30.-
Gellak incl. verwijderen oude lak € 36.50
Gellak verwijderen € 15.-
Nagel reparatie per nagel € 7.50
Gellak op teennagels € 30.-
Gellak op teennagels incl. verwijderen oude lak € 35.-
Pedicure behandeling € 33.-