Gezichtsbehandeling:

We hebben verschillende gezichtsbehandelingen die allemaal beginnen met een huiddiagnose. Daarnaast kun je ook bij alle behandelingen gratis en naar keuze je wenkbrauwen laten epileren of harsen, bovenlip harsen of verven van wenkbrauwen of wimpers.

Gezichtsbehandeling:

We hebben verschillende gezichtsbehandelingen die allemaal beginnen met een huiddiagnose. Daarnaast kun je ook bij alle behandelingen gratis en naar keuze je wenkbrauwen laten epileren of harsen, bovenlip harsen of verven van wenkbrauwen of wimpers.

Basis:

Korte behandeling (30 min)
Reinigen, scrub, masker en dagcrème.

Relax:

Basis behandeling (60 min)
Reinigen, Scrub, onzuiverheden verwijderen, massage.
Masker en dagcrème.

Top tot teen:

Uitgebreide behandeling (90 min.)
Reinigen, scrub, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage,
masker, hand- of voetmassage en verzorgende dagcrème.

Anti-aging:

We sturen je niet 20 jaar jonger naar huis, maar na onze anti-aging behandelingen zie je er fris, stralend en jonger uit. De verjongende behandelingen gaan verder dan de verzorgende en zijn een stuk intensiever. Door het gebruik van speciale apparatuur, een kruidenpeeling ontwikkeld door dermatologen, maskers, het maken van een behandelplan en een eventuele kuur krijg je de mooiste resultaten. Geschikt voor het verminderen van fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken.Maar ook voor de verbetering van een rokershuid of andere klachten.

Deze liftende en verstevigende  behandelingen duren 90 minuten.
Ze bestaan uit een reiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, uitgebreide massage, ampul, intensief masker, hand- of voetmassage en een verzorgende dagcrème. Het zijn uitgebreide specifieke doelgerichte behandelingen die het verouderingsproces tegengaan en
de huidvernieuwing weer op gang brengen. Maakt u een afspraak voor een anti-aging behandeling, dan kijkt een van onze huidspecialisten goed naar de huid en zal de behandeling daar op aanpassen. Nooit standaard, altijd resultaat!

Verjongend gezichtsbehandeling

Na een grondige huidanalyse wordt een behandelplan samen met u opgesteld, hier in kunnen we gebruik maken van diverse apparaten en behandel methodes, b.v. Face-Up het apparaat voor huidverbetering, vernieuwd en verjongd uw gezicht en decolleté. Deze behandeling is geschikt voor iedereen die huidverbetering wil.

Lees meer >

Couperose
Gezichtsbehandeling

Er zijn tal van huidproblemen waar we in meer of mindere mate last van kunnen hebben. In onze salon hebben we diverse technieken die onder meer de volgende huidproblemen sterk verminderen of wegnemen.

Lees meer >

Acne
Gezichtsbehandeling

Acne of jeugdpuistjes komt het meest voor op de schouders, armen, nek en gezicht en berust op een overmatige productie van talg, waardoor mee-etersontstaan. In deze verstopte en uitgezette talgkliertjes bevindt zich de bacterie Propionibacterium acnes die prikkelende stoffen produceert en ontstekingsverschijnselen oproept

Lees meer >
  • Basis: 30 min. €34.50
  • Relax: 60min. €58.-
  • Top tot Teen: 90min. €69.50
  • Anti-Aging: 90min. €85.-
  • Signature Yeux: €35.-
  • Natural Face Lifting/Bindweefsel massage: €59.50
  • Natural Face Lifting/Bindweefsel massage kuur€ 285.-