Gezichtsbehandelingen:

We hebben verschillende gezichtsbehandelingen die allemaal beginnen met een huiddiagnose. Onze behandelingen zijn gericht op reiniging, verzorging, huidverbetering, huidverjonging, maar ook voor de huid met problemen, kijk voor mogelijke behandelingen bij: Huidproblemen behandelen.
Je mag bij alle behandelingen aangeven of  je, gratis en naar keuze je bovenlip wil laten harsen of  je wenkbrauwen laten epileren, waxen of harsen, tevens of  je wenkbrauwen of wimpers geverfd wil hebben.

Gezichtsbehandeling:

We hebben verschillende gezichtsbehandelingen, vooral gericht op reiniging en verzorging, huidverbetering en huidverjonging. Iedere behandeling begint met een huiddiagnose. je mag bij elke  behandeling aangeven of je gratis en naar keuze je bovenlip wil laten harsen of wenkbrauwen wil laten epileren waxen of harsen, ook  is het mogelijk je wenkbrauwen of wimpers laten verven.

Basis:

Verzorgende behandeling (30 min)
Reinigen, scrub, masker en dagcrème.

Relax:

Uitgebreide verzorgende behandeling (60 min)
Reinigen, scrub, onzuiverheden verwijderen, massage.
masker en dagcrème.

Top tot teen:

Intensieve behandeling (90 min.)
Reinigen, scrub, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide massage,
masker, hand- of voetmassage en verzorgende dagcrème.
Tijdens deze behandeling werken we met speciale maskers en massagetechnieken dit alles gericht op jouw huid en wensen.

Anti-aging:

Intensieve liftende en verstevigende behandeling (90 minuten).
Deze behandeling bestaat uit reiniging, scrub, verwijderen van onzuiverheden, uitgebreide massage, ampul, intensief masker, hand- of voetmassage en een verzorgende dagcrème. Het is een uitgebreide specifieke doelgerichte behandeling die het verouderingsproces tegengaan en huidvernieuwing weer op gang brengt.

Heb je interesse in een afspraak voor een Anti-aging behandeling, maakt een van onze huidspecialisten een analyse van je huid en zal een behandeling aan de behoefte van je huid en jouw wensen aanpassen.
Met onze Anti-aging behandelingen  sturen we je niet 20 jaar jonger naar huis, maar na deze Anti-aging behandeling zie je er fris, stralend en jonger uit. De verjongende behandelingen gaan verder dan de verzorgende en zijn een stuk intensiever.  Door het gebruik van speciale apparatuur, peeling ontwikkeld door dermatologen, maskers, het maken van een behandelplan en eventueel  een kuur krijg je de mooiste resultaten. Geschikt voor het verminderen van fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken. Maar ook voor de verbetering van een rokershuid of andere klachten.
Het zijn uitgebreide specifieke doelgerichte behandelingen die het verouderingsproces tegengaan en de huidvernieuwing weer op gang brengen Nooit standaard, altijd resultaat!

 

Signature Eye:

Bij deze behandeling kunnen we gebruik maken van 3 verschillende massage technieken; om wallen, donkere kringen, lijntjes en rimpeltjes te verminderen, met effectieve Eye Lift Tools.
Na de behandeling is je oog contour helderder, aangespannen en glad gestreken.
Al na 1 behandeling zichtbaar resultaat,  je oogopslag is open, ontspannen, jeugdig en stralend.
In kuur verband gegarandeerd langduriger resultaat.

 

Natural Face Lifting/Bindweefselmassage:

Is een volledig manuele behandeling en bestaat uit tonifiërende (stimulerende)
intense bindweefseltechnieken, lichte fricties en verschillende knedingen wisselen elkaar af.
Door de combinatie van bovenstaande technieken bekomen we het resultaat van een facelift op een natuurlijke manier. Het is een stevige en intensieve behandeling voor je gezicht en decolleté die je huidconditie verbetert, de massage stimuleert de doorbloeding in het bindweefsel, hierdoor is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen en wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De huid wordt geprikkeld waardoor die terug actiever en beter begint te werken en  zonder operationele ingreep zal je er jaren jonger uit gaan zien, je huid ziet er daardoor frisser en jonger uit, een natuurlijke “Facelift”.
Deze behandeling kan worden toegepast bij: huidverslapping, vermindering van littekens, kraaienpootjes en rimpels, verfijnen van poriën, en bij een grauwe slecht doorbloedde huid.
Natural Face Lifting mag los geboekt worden, en na een behandeling zie je dat de conditie van je huid al verbeterd je gezicht voelt steviger, voller en lijkt jonger. Het is aan te raden om dit vast te houden, door deze behandeling als kuur te ondergaan in 5 afspraken.

 

BBGlow behandelingen:

De BBGlow compleet behandeling is een complete kuur, de behandel vorm die we voor iedereen aanraden. bij BBGlow is het belangrijk dat we de huid dermate stimuleren, om uit zichzelf te herstellen. Als we hiermee het optimale resultaat willen behalen,  heb je 3 behandelingen nodig.
1e behandeling: BBGlow 90 min. 2e behandeling: BBPigment 60 min. 3e behandeling: BBGlow 90 min. Je kan deze behandelingen ook  los boeken, BBGlow behandeling 90 min dit is de gehele behandeling, bestaat uit BBSerum en BBPigment. Zorgt voor een verbeterde huidstructuur en een egalere huid tint. BBSerum 60 min. is een behandeling waarbij  Microneedling gebruikt wordt.
Tijdens deze behandeling gaan we de huid intensief aanpakken, dit zorgt voor mooie resultaten bij acne littekens en andere littekens, ook mooie resultaten bij diepere rimpels en pigment vlekken.
BBPigment 60 min. is niet als een  alleenstaande behandeling te boeken , dit is een behandeling waarbij we alleen de geëgaliseerde huidteint behandelen.  Na  een BBGlow compleet behandeling,  kan je als je graag extra dekking hebt, een  BBPigment behandeling afspreken.
BBGlow Zone 30-45 min dit is een behandeling gericht op een speciale zone, b.v. donkere kringen of andere pigment vlekjes, hierbij gebruiken we een nog hoger geconcentreerd serum en gaan dit  intenser inwerken.

Microneedling:

Heb jij last van een doffe of vlekkerige huid, of stoor jij je juist aan die grove en onregelmatige structuur? Een behandeling met Microneedling heeft  alleen maar huid verbeterende eigenschappen. Tijdens een behandeling worden er op hoge snelheid minuscule kleine gaatjes in de huid gemaakt, daardoor komen groei en helende factoren vrij dit zorgt voor nieuwe aanmaak van collageen en elastine in de huid.
daardoor gaat je huid zich gedragen als een jongere huid en treed er Cel vernieuwing op je huid wordt zichtbaar egaler, pigmentvlekken verminderen en de structuur van je huid verbeterd, na deze behandeling is je huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

Beauty DUO arrangement:

Genieten met z`n tweetjes  v.a. 90 min.
boek samen met je mama, je vriend of vriendin een fijne verwenbehandeling die je zelf in overleg mag samenstellen. Dan zal je verzorgd en verwent worden door 2 huidspecialisten.

 

Basis: 30 min. € 38.50
Relax: 60 min. € 65.-
Relax + Pedicure € 85.-
Top tot Teen: 90 min. € 80.-
Top tot Teen + Eye-Signature € 105.-
Anti-Aging: 90 min. € 95.-
Eye-Signature € 37.50
Natural Face Lifting/Bindweefsel massage 30 min. € 64.50
Natural Face Lifting/Bindweefsel massage kuur 5 behandelingen € 300.-
BBGlow behandeling € 150,-
BBGlow kuur 3 behandelingen € 345.-
BBSerum € 69.50
BBPigment € 69.50
BBzone 30/45 min
Microneedling Zone/spot behandeling € 89.50
Microneedling hele gezicht € 125.-
Beauty DUO Arrangement genieten met z`n tweetjes p.p.v.a. € 100.-