Lichaamsbehandeling

Figuurcorrectie

Bij figuurcorrectie draait het niet om het afvallen over het gehele lichaam maar om plaatselijke shaping van het lichaam. Bij ieder mens zijn er andere plekken waar van nature meer vet wordt opgeslagen. Uiteindelijk zorgt dit voor een lichaam dat niet in balans is. Wij werken met speciale pijnvrije figuurcorrigerende behandelingen die in de meeste gevallen zeer snel resultaat opleveren.

Figuurcorrectie:

Bij figuurcorrectie draait het niet om het afvallen over het gehele lichaam maar om plaatselijke shaping van het lichaam. Bij ieder mens zijn er andere plekken waar van nature meer vet wordt opgeslagen. Uiteindelijk zorgt dit voor een lichaam dat niet in balans is. Wij werken met speciale pijnvrije figuurcorrigerende behandelingen die in de meeste gevallen zeer snel resultaat opleveren

De MedSculpt behandeling:

De MedSculpt heeft vele mogelijkheden en toepassingen,  de behandelingen zijn altijd in kuurverband. Voor behandel informatie en prijs indicatie maak gratis een intake gesprek. Zeer geschikt voor plaatselijk afslanken op de gebieden waar met diëten geen resultaat gehaald word, smelt plaatselijke vetophopingen wegen verminderd deze, verstevigd de huid en gaat cellulitis tegen.

MedSculpt behandelingen vanaf € 59,00
MedSculpt kuur 10 behandelingen € 500.00