Gezichtsbehandeling

Er zijn tal van huidproblemen waar we in meer of mindere mate last van kunnen hebben. In onze salon hebben we diverse technieken die onder meer de volgende huidproblemen sterk verminderen of wegnemen: Couperose, littekens, pigmentvlekjes, vetknobbeltjes, wratjes en overige huidproblemen.

Gezichtsbehandeling:

 

Er zijn tal van huidproblemen waar we in meer of mindere mate last van kunnen hebben. In onze salon hebben we diverse technieken die onder meer de volgende huidproblemen sterk verminderen of wegnemen: couperose
littekens, pigmentvlekjes, vetknobbeltjes, wratjes, en overige huidproblemen.

Couperose. Acne, Littekens, al dan niet door acne, Wratjes, Pigmentvlekken, Vetknobbeltjes en overige huidproblemen.
Belangrijk om te vermelden is dat geen enkele huid hetzelfde is.

Graag leggen we je tijdens een kosteloos intake gesprek uit welke behandelingen er zijn, én waar ze uitermate geschikt voor zijn en  beoordelen onze huidspecialisten je huid en adviseren we je de beste strategie.  Ook leggen we uit hoe de behandeling in zijn werk gaat en uiteindelijk stellen we samen een behandelplan op voor het beste resultaat.

Bij een behandeling tegen Couperose, kunnen we het Tele-Way apparaat gebruiken. Deze intensieve behandeling geeft de huid een frisse uitstraling doordat de huid er egaal uitgaat zien. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig.

Nooit standaard, altijd resultaat !

Tele-way Skin Perfection vanaf € 27.50