Figuurcorrectie:

Vacu-Step met Infra Rood

Vacu-Step is  de oplossing in korte tijd voor een maatje minder, en is tevens  een uitmuntende remedie  tegen Cellulitis. Het is algemeen bekent dat een slechte huid doorbloeding, samen met het opstapelen van afvalstoffen, de voornaamste oorzaken zijn van Cellulitis. De Vacu-Step doorbreekt eindelijk de neerwaartse spiraal! Snel, pijnloos en efficiënt wordt de cellulitis aangepakt! 80% van de dames,   zegt na de kuur, dat hun cellulitis sterk vermindert is of zelfs verdwenen is.

Vacu Step:

De Vacu-Step vraagt enige actie. Je stapt in een vacuümruimte  ± 30 minuten rustig op en neer.  In een wandeltempo en met een iets verhoogde hartslag doet het Vacu/ infra-rood apparaat de rest. Doordat bloedvaatjes worden geopend werken de bewegingen veel intenser dan bij “gewone” oefeningen.
Misschien overbodig om te zeggen, maar het  blijft belangrijk om ook op je eten te letten.
Dan nog wat minder leuk nieuws: de Vacu-Step is niet opgewassen tegen het regelmatig nuttigen van patat, pizza en chocolade. Bij een goed voedingspatroon in combinatie met de Vacu-Step mag je na enkele weken toch zeker een kledingmaatje minder gaan passen!

Het is algemeen gegeven dat een slechte huid doorbloeding, samen met het opstapelen van afvalstoffen, de voornaamste oorzaken zijn van Cellulitis. De Vacu Step doorbreekt eindelijk de neerwaartse spiraal! Snel, pijnloos en efficiënt wordt de cellulitis aangepakt!
80% van de dames, zeggen na de kuur dat hun cellulitis sterk vermindert is of zelfs verdwenen is.

DE VETVERBRANDER VOOR BUIK – BILLEN -BOVENBENEN
Je beweegt +/- 30 minuutjes in een cabine waar de lucht uit wordt weggezogen. Je stapt heel rustig, wandeltempo, de hartslag gaat slechts licht omhoog.Door deze onderdruk worden de kleine bloedvaatjes in de huid en in het vetweefsel van de buik, billen en benen, geopend.

CENTIMETERS VERLIEZEN 
Door regelmatig de vacu step te gebruiken gaan deze bloedvaatjes beter open blijven. Ze gaan zelfs sterker ingroeien in de weefsels! Zo wordt het opgestapelde vet in de probleemzone ’s nu wel goed doorbloed en kun je eindelijk ook op deze plaatsen centimeters verliezen.

In vergelijking met gewone fitnessoefeningen verlies je nu 4x meer centimeters op de juiste plaatsen!
Op je voeding letten blijft echter belangrijk.

HET KAN SNEL GAAN !
Het is normaal dat je de eerste sessies nog geen resultaat ziet, de bloedvaatjes moeten eerst ingroeien. Als dit eenmaal gebeurd is kan het snel gaan. 2 Kg op de juiste plaatsen verliezen kan 1 tot 2 kledingmaten verschil maken!Je hebt de Vacu Step nodig indien je ondanks gewichtsverlies geen of onvoldoende centimeters verliest op je buik, billen of benen!

NU MET INFRA ROOD.

Vacustep met Infra rood!

De Voordelen die een infrarood training u biedt: Versterkt de bloedcirculatie, reinigt de huid en verwijdert afvalstoffen, verhoogt de weerstand, voorkomt en verlicht verkoudheid en griep, werkt heilzaam bij psoriasis, fybromyalgie, gewricht- en spierpijnen
Zorgt voor en ondersteund gewichtsverlies geeft een gezonde kleur, verminderd spanning en stressverschijnselen.

Vacu-Step:

Kuur 20 trainingen in 4 weken € 150,00