Figuurcorrectie:


Bij ieder mens zijn er andere plekken waar van nature meer vet wordt opgeslagen; de welbekende probleemzones die we vaak ook wel buik, benen of billen noemen…
Want hoeveel je ook afvalt en welk dieet je ook volgt, op sommige gebieden lijkt het vet wel te blijven plakken. En feitelijk gezien ís dat ook zo.
Onze figuurcorrectie draait niet om afvallen over het gehele lichaam, maar om plaatselijke shaping van het lichaam zodat je figuur meer in balans komt. Dit doen we op  verschillende pijnvrije manieren: we werken met Body Contour Wrap, de Vacu-Step en de Medsculpt. Hieronder leggen we je uit wat je kunt verwachten. Gegarandeerd resultaat!

Figuurcorrectie:

Bij ieder mens zijn er andere plekken waar van nature meer vet wordt opgeslagen; de welbekende probleemzones die we vaak ook wel buik, benen of billen noemen…
Want hoeveel je ook afvalt en welk dieet je ook volgt, op sommige gebieden lijkt het vet wel te blijven plakken. En feitelijk gezien ís dat ook zo.
Onze figuurcorrectie draait niet om afvallen over het gehele lichaam, maar om plaatselijke shaping van het lichaam zodat je figuur meer in balans komt. Dit doen we op  verschillende pijnvrije manieren: we werken met Body Contour Wrap, de Vacu-Step en de Medsculpt. Een gratis intake gesprek geldt overigens voor al onze methoden voor figuurcorrectie. Vraag onze huidspecialisten naar details of meer informatie. Hieronder leggen we je uit wat je kunt verwachten. Gegarandeerd resultaat!

De MedSculpt heeft vele mogelijkheden en toepassingen, de behandelingen zijn altijd in kuurverband. Voor behandel informatie en prijs indicatie maak gratis een intake gesprek, waarna je kunt beslissen of deze probleemzone-oplossing iets voor jou is.
Zeer geschikt voor plaatselijk afslanken op de gebieden waar met diëten geen resultaat gehaald word, smelt plaatselijke vetophopingen wegen verminderd deze, verstevigd de huid en gaat cellulitis tegen.
MedSculpt. Ultra Sound:
De MedSculpt is een speciaal apparaat dat werkt met micromassage en ultrasound trillingen. Het zorgt voor het wegsmelten van plaatselijke vetophopingen, het verstevigt de huid en gaat cellulitis tegen.
Figuurcorrectie middels de MedSculpt is in kuurverband: 10 behandelingen waarbij je 2 keer per week komt. In de meeste gevallen is resultaat snel zichtbaar.

Een gratis intake gesprek geldt overigens voor al onze methoden voor figuurcorrectie. Vraag onze huidspecialisten naar details of meer informatie.

Body Detox Contour Wrap

Body Contour Wrap: is een ontslakkingsmethode die de huidspanning verbetert, littekens verzacht en zwangerschap striemen minder zichtbaar maakt.
Al bij de eerste behandeling gegarandeerd zichtbaar resultaat en een gratis behandeling* als dat niet bereikt is! Dat is wat wij beloven als je komt voor een Body Contour Wrap.
De klassieke Body Wrap is al 25 jaar lang een favoriet vanwege de ongelooflijke en onmiddellijke resultaten voor centimeterverlies – minstens 15 cm – en de unieke garantie wat betreft het verlies van centimeters. Deze aanzienlijke resultaten voor centimeterverlies zijn te danken aan een natuurlijke klassieke kleioplossing in combinatie met de gespecialiseerde wikkeltechnieken.
Je wordt daadwerkelijk ingewikkeld met behulp van speciale bandages. Doel van deze behandeling is het verliezen van centimeters, het verminderen of laten verdwijnen van cellulitis. Je lichaam gaat ontslakken, zal afslanken en tevens bereiken we huidverbetering.
De bandages, een soort verband, zijn gedrenkt in een speciaal klei concentraat waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Die afvalstoffen hebben we trouwens bijna allemaal in ons lichaam. Door stress, roken, alcohol maar ook het gebruik van medicatie worden er stoffen aangemaakt die niet bevorderlijk zijn voor de huid en die zorgen voor zwelling. Een Body Wrap laat de afvalstoffen verwijderen waardoor je zwellingen afnemen en je dus slanker wordt.
Deze techniek resulteert ook in een verbetering van de huidspanning, verzacht littekens en zorgt voor minder zichtbare zwangerschapsstriemen. Mensen met huidproblemen als psoriasis en eczeem profiteren in het bijzonder van de Body Wrap, positieve verandering is al na één behandeling zichtbaar.

Lees meer >

Vacu Step met Infra Rood

Vacu step biedt een oplossing voor: Cellulitis: Het is algemeen geweten dat een slechte huiddoorbloeding, samen met het opstapelen van afvalstoffen, de voornaamste oorzaken zijn van Cellulitis.Vacu-Step:
De Vacu-Step vraagt enige actie. Je stapt in een vacuümruimte  ±30 minuten rustig op en neer.  In een wandeltempo en met een iets verhoogde hartslag doet het infra-roodapparaat de rest. Doordat bloedvaatjes worden geopend werken de bewegingen veel intenser dan bij “gewone” oefeningen.
Misschien overbodig om te zeggen, maar het  blijft belangrijk om ook op je eten te letten.
Dan nog wat minder leuk nieuws: de Vacu-Step is niet opgewassen tegen het regelmatig nuttigen van patat, pizza en chocolade. Bij een goed voedingspatroon in combinatie met de Vacu-Step mag je na enkele weken toch zeker een kledingmaatje minder gaan passen!

Lees meer >
MedSculpt behandelingen vanaf € 59,00
MedSculpt kuur 10 behandelingen € 500.00

Body Contour Wrap                                €   92.50
Body Contour Wrap + gezicht Basis    €   110.-
Body Contour Wrap kuur 3x                 €  255.-
Vacu-Step kuur 20 trainingen              €   150.-