Beauty Duo arrangement2024-07-05T11:04:43+00:00

Beauty Duo arrangement:

Geniet samen met je partner, je mama, zus of vriendin van een behandeling naar keuze bij Health en Beautycentre Wilke. Twee schoonheidsspecialisten zorgen voor een heerlijk verwenmoment voor jullie beiden,  je kunt kiezen uit een gezichtsbehandeling, in overleg samen te stellen voor je eigen huidtype en rekening houdend met jouw wensen, in combinatie met rug-nek-schouder massage.

Beauty Duo arrangement

Geniet samen met je  partner, je mama, zus of vriendin van een behandeling naar keuze bij Health en Beautycentre Wilke. Twee schoonheidsspecialisten zorgen voor een heerlijk verwenmoment voor jullie beiden,  je kunt kiezen uit een gezichtsbehandeling, in overleg samen te stellen voor je eigen huidtype en rekening houdend met jouw wensen, in combinatie met rug-nek-schouder massage.

Duo Behandeling: met z`n tweetjes genieten.

Voorbeeld: behandeling door 2 schoonheidsspecialisten: Huidanalyse, reiniging, scrub, waxen, harsen en verven naar wens, wenkbrauwen epileren, onzuiverheden verwijderen, uitgebreide gezichtsmassage, masker en een voetmassage, een heerlijke rug, schouder en nek massage. Ook zijn er mogelijkheden te combineren met speciale maskers en massage technieken en diverse apparaten. tevens te combineren met pedicure en /of manicure behandeling en Gellak voor vingers  en tenen  zodat je wekenlang mooie verzorgde handen en voeten hebt, super voor de teenslipper tijd. of Henna Brows wekenlang mooie  wenkbrauwen.

Arrangementen  v.a. 90 minuten € 87.50  per persoon
Samen te stellen in overleg rekening houdend met je huid en wensen.

 
Bij alle arrangementen gratis naar keuze; wenkbrauwen harsen of wimpers/wenkbrauwen of verven.

Arrangement met 2 personen v.a. 90 minuten  € 87.50 p.p.
Afspraak maken
Ga naar de bovenkant