omdat we in februari vele verwenmomenten aan vrouwen met kanker cadeau gedaan hebben,

Wilke, Christel, Thalita en onze nieuwe Bregje van Health en Beautycentre Wilke doen graag mee met de actie van Look Good Feel Better: “Vrouwen met kanker verliezen vaak hun zelfvertrouwen door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen. Het mooie van dit verwenmoment is dat je tijdens de behandeling het zelfvertrouwen ziet groeien. Soms zijn een paar tips al genoeg om ze weer te laten stralen. Dat is precies waarom wij graag meedoen met ‘Geef een glimlach cadeau’.

 Look Good Feel Better
‘Goede verzorging van jezelf maakt dat je je beter voelt.’ Dit geldt zeker ook als je ziek bent. Daarom organiseert stichting Look Good Feel Better samen met ruim 300 schoonheidsspecialisten in februari opnieuw de landelijke actie ‘Geef een glimlach cadeau’. Vanaf Wereldkankerdag 4 februari, geven schoonheidsspecialisten door het hele land gratis verwenmomenten aan vrouwen met kanker. Deze actie duurde de hele maand februari.

 Boost voor je zelfvertrouwen
“Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan de meeste mensen denken.”  Even niet ziek zijn, maar gewoon genieten en ontspannen. Het gaf mij een boost in mijn zelfvertrouwen en dat gun ik iedereen.”

Over ‘Geef een glimlach cadeau’
De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better. Deze stichting zet zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging.

 

Deze actie duurde dit jaar de hele maand februari.