Uiterlijke verzorging bij kanker is veel belangrijker dan het lijkt. Positieve aandacht voor je lijf geeft vernieuwd zelfvertrouwen en nieuwe energie. Als je er goed uitziet, voel je jezelf ook beter! Daarom organiseert Look Good Feel Better in de maand februari 2023 voor de zevende keer de landelijke actie ‘Geef een Glimlach Cadeau’.

Vanaf Wereldkankerdag 4 februari, geven diverse schoonheidsspecialisten in heel het land, gratis ontspanningsmomenten aan mensen met kanker.
Deze actie duurt de hele maand februari.
Health en Beautycentre Wilke doet graag mee met de actie en  geeft ook ontspanningsmomenten cadeau.
Mensen met kanker worden vaak onzeker door de uiterlijke veranderingen als gevolg van de behandelingen.
Het mooie van dit cadeau is dat je tijdens de behandeling het vertrouwen ziet groeien, en soms zijn een paar goede tips al genoeg om de klant weer te laten glimlachen.
Dat is precies waarom ik graag meedoe met ‘Geef een glimlach cadeau’ zegt Wilke.

De campagne ‘Geef een glimlach cadeau’ wordt dit jaar voor de zevende keer georganiseerd door Stichting Look Good Feel Better,  deze Stichting en de Salons die hiervoor gratis behandelingen verzorgen, zetten zich in om mensen met kanker te ondersteunen bij hun uiterlijke verzorging, en samen weer zelfvertrouwen op te bouwen.

Aanmelden voor deze actie kan eenvoudig via de actiewebsite www.geefeenglimlachcadeau.nl. Ken jij iemand met kanker? Attendeer hem/haar dan op deze actie en geef een glimlach cadeau!
of informeer bij Health en Beautycentre Wilke
0412-457534  ook via WhatsApp te bereiken
info@wilke-oss.nl