wist je dat een bezoek aan onze salon ook in de corona tijd een van de veiligste plaatsen is waar je heen kan gaan!

Omdat wij al gewend waren met hygiëne voorschriften te werken en er een op een behandelt wordt. Wij alle richtlijnen van het RIVM en onze branche organisatie Anbos volgen en daar zelf een stapje verder mee gaan. Onze instelling is optimale veiligheid voor iedereen, dat is echt het allerbelangrijkste, wij zijn er van overtuigd dat we dit naar beste inzicht en vermogen optimaal doen. Omdat t virus nog steeds op de loer ligt bij deze nogmaals onze maatregelen, om iedereen een geruststellend gevoel te geven, en een veilige fijne omgeving te waarborgen.

In onze afspraak bevestiging en herinnering vragen wij jullie al aandacht voor ons hygiëne protocol, kijk er naar! Bij binnenkomst vragen wij je je handen te desinfecteren. Wij vragen je een mondkapje te dragen in de algemene ruimte tot in de salon, de mondkapjes staan voor je klaar bij binnenkomst.

Onze medewerkers dragen ook de gehele dag mondkapjes, en behandelen met handschoenen aan. De behandelruimtes worden tussen de behandelingen steeds gedesinfecteerd. De specialisten zijn allemaal gezond dus zonder klachten en zijn geschoold met kennis van infectiepreventie. We hebben op diverse plaatsen schermen geplaatst voor jullie en onze gezondheid en veiligheid.

Wij willen je bedanken voor je medewerking en nodigen je uit:

Maak een afspraak voor een heerlijke behandeling.
Gemakkelijk zelf online via onze website of neem telefonisch contact met ons op.
Zien we je snel?

wilke-oss.nl
0412-457534
info@wilke-oss.nl

DIRECT EEN AFSPRAAK MAKEN >