Colladeen Visage

Steeds meer vrouwen beseffen dat het belangrijk is om de huid ook van binnenuit te verzorgen. Een ‘gezonde huid van binnenuit’ is bezig een gevleugelde term te worden, onder meer in Engeland. Aan de andere kant van de Noordzee is het voedingssupplement Colladeen Visage een succes.

Wat er in zit? Colladeen Visage, dat is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, bevat drie heilzame planten: Vitis vinifera (druivenpit), Vaccinium myrtillus (blauwe bosbes) en Camelia sinensis (groene thee). De Vitis vinifera en Vaccinium myrtillus bevatten grote hoeveelheden OPC’s. Verder bevat Colladeen Visage drie specifieke ‘huidvitaminen’: Biotine, Niacine en Vitamine C.
De Vitamine C in Colladeen Visage helpt bij de bescherming van huidcellen tegen oxidatieve schade door UV-straling. Daarnaast helpt het de huidcellen te beschermen tegen de invloeden van luchtvervuiling. Oxidatieve schade ontstaat door vrije radicalen. Blootstelling aan UV-licht- en luchtvervuiling kan het aantal circulerende vrije radicalen in het lichaam verhogen. De huid is een lichtgevoelig orgaan, waarin onder invloed van (zon)licht en zuurstof uit de lucht deze vrije radicalen worden gevormd. Vitamine C is als antioxidant in staat deze vrije radicalen te neutraliseren. Zo levert het een bijdrage aan de bescherming van huidcellen tegen oxidatieve schade door onder andere UV-straling.

De vitamine C in Colladeen Visage draagt ook bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor de huid, het bindweefsel en de bloedvaten in de huid. Daardoor heeft het een positieve invloed op de elasticiteit en de stevigheid van de huid. Het is daarnaast gunstig voor elastische aderen en ondersteunt het behoud van een sterke vaatwand. Dus tevens belangrijk voor  een goede conditie van de bloedvaten, ook in de huid!

De huidvitaminen Biotine en Niacine in Colladeen Visage dragen bij tot de instandhouding van een normale huid, normaal haar en slijmvliezen. Zij completeren daarmee het totaaleffect van Colladeen Visage op de huid. Zij voeden van binnenuit en ondersteunen het herstellend vermogen van de huid.
Klik hier voor meer Colladeen-produkten