Het is wetenschappelijk bewezen de centimeterverliesbehandeling van Universal Contour Wrap. Deze behandeling garandeert een verlies van 15 cm en werkt op plaatsen welke moeilijk zijn om te afslanken.

Verstrakt en verstevigt je huid ook na zwangerschap of groot gewichtsverlies
Deze wrap heeft een sterk ontgiftende werking en is ook aan te raden bij een burn-out en om je lichaam te reinigen
Is een geweldige start voor een vermageringskuur, en een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid zoals huwelijk.

15 cm verlies wordt ook gegarandeerd behouden tot tenminste 30 dagen na de behandeling, dus u blijft stralen tot lang na de behandeling. Dit lijkt te mooi om waar te zijn, maar met een gemiddeld cm verlies van 20-35 cm na een eerste behandeling, is de UCW Classic Universal een centimeterverlies behandeling waarop je kan rekenen.
Met de Classic behandeling verlies le niet alleen centimeters; maar door de combinatie van de unieke formule van de klei en de speciale wikkeltechnieken gebruikt door de therapeuten, wordt je lichaam strakker en voelt je huid zijdezacht aan door het exfoliërend en reinigend effect. je ziet er niet alleen goed uit,je voelt je ook vederlicht, en dit na 1 enkele behandeling.
Behandeling duurt 2 uur en kost normaal €89.50 nu actie voor € 79.50